دستور باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو
پنجشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۲۷ ق.ظ
آموزش کامل طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی ژله ای خانگی با گردو
آنگاه قابلمه را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن بیفزایید و بگذارید تا خمیر سرد شود سپس بمدت1ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد سفت شود.
در آخر از یخچال در آورید و دستتان را چرب کنید و مایع را کمی ورز دهید و بصورت استوانه ای به قطر3سانت برش دهید و در بشقابی پودر نارگیل بریزید و باسلوق ها را در آن بغلتانید و نوش جانتان کنید.
روش دیگر نیز این است که شما میتوانید وقتی خمیر را از قابلمه در آوردید بمدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت از یخچال خارج کنید و بعد از شکل دادن به خمیر گردو را در وسط آن قرار دهید به طوری که کمی از سر گردو بیرون باشد.
منبع : باسلوق خانگی
لینک منبع : http://mepatogh.ir/16795/baslogh/
۹۶/۰۶/۰۲