آموزش تهیه عدس پلو مجلسی و ساده خوشمزه با گوشت و کشمش
آموزش طرز تهیه عدس پلو مجلسی و ساده خوشمزه با گوشت و کشمش
طرز تهیه عدس پلو
برای تهیه عدس پلو ابتدا عدس را در آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد ، توجه داتشه باشید که اگر عدس بیش از حد بپزد حالت خود را از دست می دهد و دفرمه می شود.سپس برنج را می شوییم و به عدس اضافه می کنیم به صورتی که یک بند انگشت روی برنج و عدس ، آب قرار بگیرد.
نمک و روغن را نیز اضافه می کنیم و زمانی که آب روی عدس پلو کشیده شد آنرا دم می گذاریم. برای تهیه مواد روی عدس پلو ، گوشت چرخ کرده و نمک را با یک فنجان آب و مقداری روغن می پذیرم و کمی تفت می دهیم.
کشمش ها یک ربع داخل آب قرار می دهیم تا خیس بخورند ، سپس آبکش می کنیم و در ماهیتابه تفت می دهیم. مقداری از عدس پلو را با زعفران قاطی می کنیم و پلوی زعفرانی را با پیاز داغ ، گوشت چرخ کرده و کشمش مخلوط می کنیم و هنگام سرو برای تزیین و طعم بهتر روی عدس پلو می ریزیم.
برای تهیه عدس پلو برای تعداد نفرات بیشتر به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم برنج و میزان عدس یک سوم میزان برنج است. عدس پلو بیشتر در مراسمات نذری به صورت تعداد بالا پخته می شود.
********************************************
منبع عدس پلو مجلسی و ساده
********************************************