آموزش کامل طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات
آموزش کامل طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی :•: 1 کیلوگرم
سرکه :•: به مقدار لازم
سیر :•: 250 گرم
هویج :•: 200 گرم
سبزی ترشی :•: به مقدار لازم
فلفل سبز :•: 50 گرم
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر
نکته مهم برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوری اینست که اگر مواد این نوع ترشی را قبل از مخلوط کردن و ریختن سرکه نیم پز کنیم ترشی ما کمتر از یک هفته آماده مصرف می شود ف اما اگر مواد را بصورت خام استفاده کنیم مدت زمان بیشتری نیاز است تا ترشی نرم و قابل مصرف شود.
ابتدا مواد داخل بادمجان ها را آماده می کنیم ، برای این منظور فلفل ، هویج ، سیر و سبزی را به اندازه نگینی خرد می کنیم ، و همه مواد را داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و آب پز می کنیم . چند قل که خورد مواد را از روی شعله گاز بر میداریم و اجازه می دهیم خنک شوند. اگر مواد زیاد در آب جوش بمانند له می شوند.
بعد از سر شدن مواد انها را خوب با هم مخلوط می کنیم و با دست زیر و رو می کنیم تا خوب یکدست شوند. حالا بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی دو انگشت بالاتر از بادمجان ها باشد ، در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 2الی 3 روز ترشی قابل خوردن است. اگر مواد داخل بادمجان ها را آبپز کنید بعد از 12 روز ترشی بادمجان قابل مصرف است.