آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص
آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص
دستور آشپزی و طرز پخت استیک خوشمزه و مخصوص در منزل
مواد لازم استیک گوشت
سویا سس :•: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :•: 1عدد
پیازچه خرد شده :•: 100 گرم
نخود پخته :•: 50 گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•: 2 تکه (250 گرم)
نعناع :•: به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت
برای تهیه استیک گوشت
ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید، پس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه
قرار دهید و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید،سپس روغن
زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را
بکشید و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید و گوشت را در
بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت 3ساعت در یخچال بگذارید.
پس از 3 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه
بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود بعد روی
توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب
کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.
گوجه فرنگی و پیازچه ها را نیز بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد
کنید و در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و حرارت را ملایم کنید و
گوجه،پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید سپس نخودفرنگی پخته
شده و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید روی مواد داخل تابه بپاشید و
مواد را تفت دهید و استیک را در بشقابی بگذارید و با مایع گوجه فرنگی و پیازچه آن را تزئین کنید و نوش جانتان کنید.
آموزش طرز تهیه استیک گوشت گوساله و گوسفندی خوشمزه و مخصوص